Tjenester

Trenger du hjelp med et transportoppdrag? Vi utfører de aller fleste typer transportoppdrag med kranbiler fra 21/tm til 70/tm. Vi tar oppdrag uansett størrelse, og vi sørger for effektiv og trygg transport gjennom hele prosessen.

Har du noe du ønsker å frakte? Vi utfører de aller fleste typer transportoppdrag med en krokbil. Vi tar oppdrag uansett størrelse, og vi sørger for effektiv og trygg transport gjennom hele prosessen.

Skau Transport hjelper deg med prosjektene dine! Når du trenger tilkjøring av forskjellige typer fyllmasse, som for eksempel stein, jord, eller grus, fikser vi dette for deg.

Vi kan være behjelpelig med å utføre transportoppdrag som er litt utenom det vanlige. Vi tar blant annet på oss transport av båter av ulike størrelser, og vi kan tilby ulike oppdrag med bred last.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle